Over Stichting United Moves

De Stichting is opgericht en notarieel geregistreerd op 18 november 2016 en gevestigd te Den Haag. Stichting United Moves is een culturele stichting met een ANBI-status.

Aanleiding voor het ontstaan en oprichting van de Stichting is dat Sharon Kleinegris, eigenaresse, danslerares en choreografe van balletstudio Sharon Kleinegris, een positieve bijdrage wilde leveren aan de actuele maatschappelijke problematiek rondom kwetsbare groepen. Hierop is zij op projectbasis gestart, als initiator met het unieke en bijzondere project United Moves.

United Moves werkt aan voorstellingen op project basis. Tevens wordt de performance groep vanuit het project uitgenodigd om hun kunsten te vertonen op diverse festivals, evenementen en thema bijeenkomsten vanuit partijen als; Welkom Hier, de Asielzoekmachine, Humanity House, Ongekend Bijzonder, het Nutshuis, In Holland, Voice 4 Thought en de Universiteit Leiden.

Voor een blik op dit resultaat verwijzen wij jullie met trots naar de button op deze website ‘voorstellingen’ en de Facebook pagina van United Moves.